Одеса, вул. Тополева, 22
ПН - ПТ: 9:00 - 17:00 (по запису)

Імпланти Straumann тепер в "PhilDent"

Імпланти Straumann

Стоматологічна імплантація - серйозний і вагомий процес, який не можна пускати на самоплив і від якого, в прямому сенсі, залежить, яким буде Ваше майбутнє. Залишитися без зубів - не дуже приваблива перспектива. Виробник імплантатів Штрауман може заслужено похвалитися якісною продукцією зі Швейцарії та тривалими роками випробувань. Ця продукція успішно функціонує на ринку.

Є три види імплантів даної марки:

  • Standard - відрізняється гладким гвинтом, який запускається в ясна. Його особливість - на стадії загоєння сам імплантат не покривається м'якою тканиною.
  • Standard Plus - має підвищену здатність до загоєнню щоб уникнути ускладнень після операції. В основному використовується для передніх зубів, має підвищений естетичний вигляд.
  • Tapered Effect - імітує природні параметри альвеоли.
  • Ці параметри допомагають прискорити процес адаптації і мінімізують можливість відторгнення чужорідного тіла. Крім цього, операції можна проводити незважаючи на такі протипоказання, як цукровий діабет, куріння і гепатит.

Система Straumann володіє спеціальними опорами, за допомогою яких кісткова тканина росте вглиб імпланта і таким чином потужно фіксує його. При цьому чутливість не підвищується, відмінностей від власних зубів теж немає.

Біосумісний чистий титан гарантує відсутність клопоту з приводу появи будь-яких запалень або алергічних реакцій.

Записуйтеся на прийом, в нашій клініці працюють тільки високопрофесійні фахівці.

Записатись на прийом

Заповніть форму онлайн запису і очікуйте на дзвінок адміністратора

Заявка на огляд стоматолога

Всі співробітники стоматологічної клініки є ліцензованими спеціалістами.

Записатись на прийом