Одеса, вул. Тополева, 22
ПН - ПТ: 9:00 - 17:00 (по запису)

Унікальна технологія Icon позбавить від карієсу назавжди!

Наша клініка інноваційну технологію лікування карієсу - без болю, анестезії та препарування, і всього за 15 хвилин! Метод безболісного лікування карієсу на основі німецької технології Icon давно увійшов в практику стоматологів Європи, Японії та США. В Україні дана технологія з'явилася порівняно недавно, тому далеко не всі стоматологічні клініки в Одесі готові запропонувати швидке, безболісне і ефективне лікування зубів.

Традиційні методи передбачають свердління уражених ділянок зубів, при якому видалення карієсу супроводжується пошкодженням здорових тканин зуба. Також, внаслідок пошкодження емалі, потрібне проведення процедури фторування, яка не завжди дає необхідний результат. Саме тому ми хочемо запропонувати нашим пацієнтам максимально ефективний, альтернативний метод лікування карієсу. Німецька технологія Icon (Infiltration concept) заснована на застосуванні спеціального матеріалу - ущільнювача карієсу.

Ущільнювач (інфільтрат) Icon заповнює каріозні порожнини, повністю запобігаючи подальше руйнування зубів. Активні речовини ущільнювача глибоко проникають в тканини зуба і нейтралізують вогнища карієсу. Застосування даної процедури на ранній стадії розвитку карієсу дає 100% результат! Лікування зубів з з використанням технології Icon дозволяє повністю позбутися від карієсу і запобігти розвитку захворювань зубів. Ви назавжди забудете про свердлінні, анестезії та інших болючих методах препарування! Інноваційна технологія Icon - це перша в світі розробка в області безболісного лікування карієсу, ефективність якої підтверджена передовими стоматологічними клініками світу.

Сьогодні дана процедура стала доступна в Одесі в Стоматологічної клініці Phil Dent, яка пропонує Вам позбутися від карієсу назавжди!

Записатись на прийом

Заповніть форму онлайн запису і очікуйте на дзвінок адміністратора

Заявка на огляд стоматолога

Всі співробітники стоматологічної клініки є ліцензованими спеціалістами.

Записатись на прийом